Veelgestelde vragen

 

Hoe weet ik welk zand ik nodig heb?
Neem een kijkje op onze pagina Welk zand is waarvoor geschikt. Is het nog niet duidelijk welk soort zand u nodig heeft? Geen probleem! Bel ons even.

Hoe weet ik hoeveel zand ik nodig heb?
Met één kuub zand 1m3 kunt u ongeveer 12 kruiwagens vullen. Advies nodig? Geen probleem! Bel ons even. U kunt ook onze calculator gebruiken.

Hoe lang duurt het voordat het bestelde zand geleverd wordt?
Onze standaard levertijd is binnen 3 werkdagen. Wilt u het zand op korte termijn of op een specifieke dag geleverd krijgen? Hier zijn extra kosten aan verbonden, deze kosten kunt u vinden op onze site.

Ik wil zand bestellen. Hoe kan ik dit doen?
U kunt uw zand direct online bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is het soort zand en de hoeveelheid zand te kiezen. De all-in prijs wordt direct zichtbaar na uw keuze.

Kan ik contact krijgen met de chauffeur voor levering?
Het is niet mogelijk om direct contact met de chauffeur te krijgen. U kunt uw opmerkingen toevoegen bij uw bestelling onder het kopje opmerkingen. Hier kunt u ook aangeven of u wilt dat de chauffeur u 10 minuten van tevoren belt om de exacte loslocatie te bepalen. Vergeet dan niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden.

Waar bezorgen wij?
Wij bezorgen in de volgende plaatsen:

-  Amersfoort
-  Putten
-  Nijkerk
-  Nijkerkerveen
-  Hoevelaken
-  Terschuur
-  Zwartebroek
-  Achterveld
-  Stoutenburg
-  Stoutenburg-Noord
-  Baarn
-  Soest
-  Bunschoten-Spakenburg
-  Eemnes
-  Eemdijk
-  Zeewolde

Zijn er andere kosten waar ik rekening mee moet houden?
Nee. U betaalt een all-in tarief. Dit tarief omvat:

-  Het product;
-  De levering van het product;
-  De BTW.

Welke soorten zand kan ik bestellen?
Wij hebben verschillende soorten zand.

-  Vulzand
-  Drainzand
-  M3C zand
-  Metselzand
-  Vloerenzand
-  Brekerzand
-  Speelzand
-  Tuinaarde
-  Compost grond
-  Menggranulaat
-  Tuingrind 8/16 wit
-  Grind 16-32

Is het voor u niet helemaal duidelijk welk product u nodig heeft? Uitleg over alle producten vindt u HIER.

Hoe wordt het zand geleverd?
Het zand wordt geleverd in bigbags, 1 bigbag bevat 1 m3 (1 kuub) zand. Er kunnen 1 tot 4 bigbags besteld worden via de webshop. Heeft u meer dan 4 bigbags nodig? Geen probleem! Bel ons even.

Het zand kan ook losgestort worden besteld. Dit kan vanaf 5 t/m 10 m3. Meer nodig? Geen probleem! Bel ons even. Voor aantallen boven de 50 m3 raden wij u aan om even op onze zakelijke website te kijken. 

Moet ik aanwezig zijn als het zand geleverd wordt?
U hoeft niet aanwezig te zijn als het zand geleverd wordt. Bij het bestellen kunt u in het opmerkingenveld de gewenste locatie aangeven waar het zand geleverd mag worden. Deze locatie moet wel aan de eisen voldoen. Houd er rekening mee dat de autokraan maximaal 4 meter kan reiken vanaf de openbare weg. Ook vragen we u een telefoonnummer door te geven, op deze manier kan de chauffeur altijd contact opnemen als hij vragen heeft over de locatie.

Mag ik mijn bestelling ook afhalen?
Producten kunnen afgehaald worden op onze locatie in Nijkerk. U bestelt de producten op de site. Bij het vertonen van uw aankoopbewijs laden wij uw aanhanger. De openingstijden van onze hoofdvestiging in Nijkerk vindt u hier. Neem altijd een afdekzeil mee, tegenwoordig is het verplicht om uw lading af te dekken.

Hoe wordt het losgestorte zand door jullie bezorgd?
Losgestorte producten komen wij met grote vrachtauto’s brengen. De vrachtauto kiept het product los op een plek naar keuze. Houd er rekening mee dat de auto’s groot en zwaar zijn, er is veel ruimte nodig om de lading ergens te kiepen. Heeft u een brede oprit van circa 6 meter en staan er geen geparkeerde auto’s in de weg, dan kunnen wij het zand op de oprit kiepen. Bij een smallere oprit is dit niet altijd mogelijk. Neem in dit geval contact met ons op, dit kan telefonisch of via de chat. Ook kunt u contact met ons opnemen wanneer u twijfelt of onze vrachtauto’s het product op de gewenste plek kunnen kiepen. Om een idee te krijgen van hoe wij te werk gaan kunt u een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.

Hoe worden de bigbags door jullie bezorgd?
Bigbags bezorgen wij met een kraan vrachtauto, deze grote vrachtauto heeft veel ruimte nodig om te sturen. Een bigbag kan zo’n 3,5 meter naast de vrachtauto geplaatst worden. Kan de vrachtauto naast uw schutting parkeren? Dan kan de bigbag over de schutting worden gehesen. Houd wel rekening met bomen en/of lantaarnpalen in de buurt. Twijfelt u of onze kraan vrachtauto’s op de gewenste plek kunnen lossen? Neem dan contact met ons op, dit kan telefonisch of via de chat. Om een idee te krijgen van hoe wij te werk gaan kunt u een kijkje nemen op ons Youtube kanaal.

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?
U kunt uw vraag stellen via het contactformulier op de website. Ook zijn wij tijdens kantooruren zowel via de live chat of telefonisch te bereiken. Ons telefoonnummer is: 033-246 5710 en ons emailadres is info@zandink-zand.nl.  Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 07:30 uur tot 17:00 uur.

Advies?

Wij leveren alle soorten (secundaire) bouwstoffen. Ook het transport kunnen wij voor u verzorgen. Vragen? Wij helpen u graag!

Zandink bezorgt in de regio Midden Nederland

Hoeveel heb ik nodig?

Dat berekent u heel eenvoudig hieronder

m3