Skip to content

C02-prestatieladder

Samen creëren we een duurzame toekomst!

Wij streven naar de juiste balans in een land waarin de mens leeft en zijn omgeving. Hierdoor zijn we continu bezig met het beperken van onze CO2-uitstoot. Wij meten dit aan de hand van de CO2-prestatieladder. Binnen deze ladder bevinden wij ons op trede 3. Dit betekent dat wij inzicht hebben in onze eigen organisatie als het gaat om duurzaamheid en de CO2-voetafdruk. Daarnaast hebben wij inzicht in hoe wij binnen onze werkwijze de CO2-voetafdruk kunnen verkleinen. Binnen 5 jaar trede 5 behalen, dat is ons doel.

Samen werk maken

In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richten wij onze leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in. Wij geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door in een vroeg stadium samen te werken met onze klanten, ketenpartners en eindgebruikers.

 

De structuur van onze organisatie – met 8 directieleden, 3 vestigingen en de 200 mensen werkzaam binnen de verschillende bedrijfsonderdelen – maakt dat het in onze cultuur zit naar elkaar te luisteren waardoor we tot de beste oplossingen komen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Michel Smink – Bedrijfsleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@zandink-zand.nl