Skip to content

Over Zandink

Specialist op het gebied van primaire en secundaire bouwstoffen

Welkom bij Zandink Zandhandel, een slagvaardig familiebedrijf dat actief is in het verkopen en transporteren van vele soorten primaire en secundaire bouwstoffen. Wij zijn een jarenlange partner voor gebruikers uit de publieke en private sector. Wij creëren duurzame kwaliteit bij het realiseren van onze projecten in de regio. Dit doen wij met vakkundige specialisten die samenwerken en efficiënte oplossingen bieden.

Opdrachtgevers de beste totaaloplossing bieden

Binnen het bedrijf heerst een familiecultuur en zijn er mensen werkzaam met jarenlange ervaring en échte vakkennis binnen de verschillende specialismen. De medewerkers ademen het werk door de hoeveelheid plezier en energie die ze in het werk hebben. Doordat vrijwel alle medewerkers uit de regio komen, hebben ze ook kennis over de regio.

 

Wij hechten waarde aan snel schakelen en oplossingsgericht denken om onze opdrachtgevers snel te ontzorgen en de beste totaaloplossing te bieden. Ook vinden wij het belangrijk om te investeren in duurzaamheid en innovatie om bij te dragen aan een leefbare leefomgeving. Wij zetten altijd net een stap extra voor onze klanten om ze zo optimaal mogelijk te helpen bij hun projecten.