Skip to content

Jeroen van Wee, een shovelmachinist in hart en nieren

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jeroen van Wee, geboren en getogen in Hooglanderveen. Je kan gerust zeggen een shovelmachinist in hart en nieren. Zo’n 33 jaar geleden is hij direct vanuit school op de shovel gestapt. Elke dag gaat hij met plezier naar zijn werk, of eigenlijk hobby, zo zegt Jeroen zelf!

‘Vereerd! Zo voelde ik me’,: verteld Jeroen, ‘toen Michel aangaf dat er een nieuwe shovel werd aangeschaft, waar ik als vaste machinist op zou gaan werken. Met veel trots werk ik bij Smink en een nieuwe machine geeft een stuk extra waardering. Het merk en type stond al wel vast, als je eenmaal een Volvo gewend bent, dan wil je nooit meer anders.

De nieuwe Volvo L90 is uitgerust met een GPS systeem. ‘Dat had ik wel 10 jaar eerder willen hebben’, zegt Jeroen, ‘wat werkt dat prettig en nauwkeurig. Het systeem is heel gebruiksvriendelijk. Hierdoor kan ik met minimale handelingen rustig werken, waardoor ik meer focus hebt op veiligheid en de mensen om me heen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met

Harry van Dusschoten – Projectleider

Voor algemene vragen kunt u een e-mail sturen naar info@smink-infra.nl